Klantervaringen

 

Ervaringen met Kunstgebit Friesland.

HETTY BOORSMA

Zo blij met jullie haal- en brengservice. Binnen 3 uren gerepareerd had ik het terug! De reparatie is goed gelukt en jullie hebben het ook een grote reinigingsbeurt gegeven waar ik graag gebruik van wou maken en het ziet er weer als nieuw uit, dus als mijn kunstgebit weer stuk gaat bel ik sowieso weer en ook als ik een nieuw kunstgebit mag. Lijkt me ideaal om ook dan lekker thuis te blijven en dat iemand hier aan huis komt. Dank echt top!

TON VAN BERGEN

Mijn kunstgebit brak met het eten. Nog nooit eerder gebeurt. Ik was erg bezorgd, maar jullie hebben mij gerust gesteld. Van A tot Z goed geregeld.

KAYLEE De JONG- SOEPBOER

Bedankt voor de vlotte service voor mijn vader. Het enige nadeel vond ik dat ik drie keer moest bellen, voordat ik iemand aan de telefoon kreeg. Verder ben ik heel erg tevreden over jullie service. Hierdoor kost het mij helemaal geen tijd en geen geld. Goed weekend!

MELISSA VAN DER WERFF

Dat jullie zelfs op zondag komen, daar heb ik me echt over verbaasd. Het ongeluk was tijdens het eten, ik verloor een tand. Chapeau voor de chauffeur die vlot het gebit weer terug bracht.

R. Kooiman

Goede service en zeer vriendelijk geholpen, wel zou ik voortaan concreter zijn hoe laat jullie exact komen, want mijn moeder is speciaal thuis gebleven om op jullie te wachten. Ze is verder heel tevreden hoor, dus begrijp het niet verkeerd en ik snap ook wel dat jullie van klant naar klant gaan en dat het soms uitloopt. Zo’n service zou ook bij ons in Groningen moeten komen.

SIPPIE DIJKSTRA

Bedankt, bedankt, bedankt, bedankt. Ik had om 10.00 gebeld en om 15.00 kwam de visite voor mijn verjaardag. Jullie kwam de belofte na en waren om 14.30 alweer terug met mijn kunstgebit. Anders had ik me kapot geschaamd.

HELMOED DONKER

Mijn tandarts was dicht, dus ik dacht even Googelen. Ook had ik jullie al vaak op Radio Fryslan gehoord. Jullie waren snel bij mij en snel weer terug. bedankt en zeker tot ziens, hopelijk niet te snel.

OANE DE VRIES

Op vrijdag brak mijn kunstgebit, er is niemand open. Ik ben zo blij dat jullie mij konden helpen, want zondagavond moest ik weer in mijn vrachtauto richting Portugal. Anders had ik de hele week zonder kunstgebit in de vrachtauto gezeten. Bedankt!

JELLE

Bedankt voor het bemiddelen van het nieuwe kunstgebit. Ik ben erg tevreden en mijn vrouw ook. Ik heb jullie telefoonnummer, dus als er weer iets is, dan weet ik jullie te vinden.

Ashmadi Frugnet

Goed nieuw gebit en alles netjes verzorgd. lage drempel als het gaat om contact.

LUTSKE DRAAIJER

SUPER SERVICE! Jullie zijn toppers!! Bedankt en hopelijk zie ik jullie niet te vaak (grapje van Lutske)

ROZEMA

Ik ben niet mobiel, dus erg afhankelijk. Het is mooi dat ik niet mijn kinderen heb hoeven bellen, maar dat jullie alles regelen en ik lekker thuis kan blijven. Eerste instantie geloofde ik niet dat de service daadwerkelijk gratis zou zijn, maar tot verbijstering is het echt waar. Ik heb flyers opgehangen in het complex. Als ik eerder wist dat jullie bestonden had ik het nieuwe kunstgebit ook via jullie laten regelen.

WOPKJE LEEGSTRA

Nou nou nou, vlot en snel en bedankt! Jullie kwamen eerst met een auto vol reclame, ik ben blij dat jullie dat niet meer doen, want ik schaamde me dood. Goed dat jullie nu met een onherkenbare auto komen. Ik wou het toen niet zeggen, maar nu wel.

LARS KOOI

Ik heb mijn kunstgebit een grote reinigingsbeurt gegeven en het is me goed bevallen. Ik maak het zelf wel schoon, maar toch krijg je het niet mooi. Het is nu weer als nieuw en ik kan weer vooruit.

CONNY VAN DER VEEN

Wij hebben een tandtechnicus in het dorp, maar waarom zou ik daar heen gaan als jullie bij mij thuis komen. Het kost me niks extra. Ook heb ik het idee dat jullie reparaties beter zijn dan die van hier uit het dorp. Hij lijkt wat dikker.

ANONIEM

Geweldig bedrijf, snel en vriendelijk aan de deur. Ik heb nog een kopje koffie aangeboden, jammer dat jullie daar geen tijd voor inplannen, maar ik snap het ook wel.

ANONIEM

Jullie willen niet weten hoeveel mensen jullie hier blij mee maken. Wat scheelt dit een ellende. Ga zo door. En ik vind het ook leuk dat jullie zo jong zijn.

RITSKE VAN DER PLOEG

Ik at gewoon een nootje en KLETS, hele kunstgebit dwars door midden. Je wilt niet weten hoe het voelt als je mond vol zit met kunstgebit elementen. Wat een naar gevoel. Ik jullie gebeld, het verbaasde mij dat jullie mij konden verstaan zonder kunstgebit. Mooie service en ik ga jullie aanraden in mijn omgeving.

SWART- SOEPBOER

Ik geloofde het eerst niet, ik dacht gratis halen en brengen maak dat de kat maar wijs. Jullie hebben mijn verwachtingen overtroffen klasse. Volgende keer heb ik koffie en als jullie een keer langs rijden, dan kunnen jullie altijd even aanschuiven.

LIESBETH VAN DONGEREN

Toch geweldig dat zo’n jong persoon zo’n bedrijf opzet waar wij iets aan hebben. Ouderen hebben het in deze tijd al moeilijk genoeg. Ook is alles heel erg duur, dus dan mooi dat het halen van het kunstgebit gratis is. Bedankt TOPPEERRSSSSSS!!!!

De Vries

Jimme syn geweldich ! En vooral dat jullie Frysk praten. Daarmee sta je bij mij 2-0 voor.

HALBERT POSTMA

Mijn vrouw had het nog nooit meegemaakt, dus helemaal panisch. Komt er zo’n spontane jongeman hier zomaar voor de deur staan, de eigenaar zelf. Wat je zegt heb je nagekomen. Mijn vrouw is gek op je.

TINY DE BOER

Als je zegt dat je 15.00 het kunstgebit terugbrengt, dan moet je niet om 14.00 voor de deur staan. Gelukkig was ik in de buurt, maar bel dan even eerder. Verder ben ik tevreden.

POSTMA

Iedereen is in jullie vak Nederlands of buitenlands, ik vind het echt machtig dat jullie Frysk spreken aan de telefoon en ook aan de deur.

WINNY KAMPHUIS

Ik werk in het onderwijs dus kan niet zonder kunstgebit de deur uit. Jullie hebben het opgehaald in de avond en de volgende ochtend werd het vroeg weer terug gebracht. Ik heb gewoon om half 9 les kunnen geven. Goed werk dames!

BAUKJE DE VRIES

Mooi dat jullie helemaal hierheen komen. Er is hier namelijk niet veel, dus ik was erg blij dat ik zelf niet ergens heen hoefde te rijden. Dat de service niks kost maar je me echt heel blij mee. De reparatie is via de verzekering gegaan en dat hoefde ik zelf ook niet te regelen.

RON BEUKERS

Zit je op de camping in Bakkeveen aan de nootjes breekt de rotsooi in je mond kapot. Nou ben ik blij dat ik jullie kon vinden. Anders moest ik speciaal naar mijn tandarts in Den Haag.

LOTTE

Heerlijk als je zo energiek te woord wordt gestaan aan de telefoon en fijn dat jullie mijn buurvrouw konden helpen, super serviceeee!!

 

Ervaring delen?

Wij leren veel van jouw feedback en zouden het waarderen als je jouw ervaring met Kunstgebit Friesland deelt.

Naam *
Naam