Partners

Kunstgebit Friesland is trots op haar partners!

Iedere inwoner van Friesland mag gratis gebruik maken van de unieke haal- en brengservice. Deze partners ondersteunen onze service en zorgen dat we iedere dag nog beter worden.

PluZ  PluZ biedt tal van diensten, activiteiten en producten waardoor u langer zelfstandig kunt blijven wonen of die het leven aangenamer maken. U regelt het makkelijk en snel met pluZ.

PluZ

PluZ biedt tal van diensten, activiteiten en producten waardoor u langer zelfstandig kunt blijven wonen of die het leven aangenamer maken. U regelt het makkelijk en snel met pluZ.

Thuisleven  Thuisleven is een service van Thuiszorg Het Friese Land. Thuisleven zorgt voor uw gezondheid en welzijn, dat langer zelfstandig thuiswonen veilig en comfortabel maakt.

Thuisleven

Thuisleven is een service van Thuiszorg Het Friese Land. Thuisleven zorgt voor uw gezondheid en welzijn, dat langer zelfstandig thuiswonen veilig en comfortabel maakt.

Radio Fryslan  Radio Fryslan is de radiozender van Friesland. Kunstgebit Friesland is maar liefst drie keer per dag op de radiozender te horen.

Radio Fryslan

Radio Fryslan is de radiozender van Friesland. Kunstgebit Friesland is maar liefst drie keer per dag op de radiozender te horen.

Comfortzorg  Comfortzorg is een unieke organisatie voor zorg- en dienstverlening thuis en op vakantieadressen, 24 uur per dag.

Comfortzorg

Comfortzorg is een unieke organisatie voor zorg- en dienstverlening thuis en op vakantieadressen, 24 uur per dag.

Thuishotel  Bij Thuishotel bent u aan het goede adres voor diensten aan huis.

Thuishotel

Bij Thuishotel bent u aan het goede adres voor diensten aan huis.

 

Waarom zijn bovenstaande partners zo belangrijk voor Kunstgebit Friesland?

De samenwerkingen zijn cruciaal voor het uitvoeren van de reparatieservice aan huis. Deze partners zorgen er mede voor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Ook zorgen de partners ervoor dat heel Friesland op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. Maandelijks staan we in magazines met nieuwtjes en ontwikkelingen. Het is NIET nodig om aangesloten te zijn bij deze partijen om gebruik te kunnen maken van de unieke services. Iedere inwoner mag dus een afspraak inplannen en gebruik maken van de gratis haal- en brengservice. Ga naar het kopje contact als u meer informatie wilt of voor het maken van een afspraak.